WOW! Leerlingen van Zeilschool Zeeland hebben hun droombaan gevonden!

zeilschool zeeland

Bij Zeilschool Zeeland leer je alles wat je moet weten om een professionele zeiler te worden. We volgen het curriculum van een rigoureus zeilprogramma in Nederland en bieden onze studenten de opleiding, vaardigheden, kennis en ervaring die ze nodig hebben om te slagen als zeiler. Het curriculum richt zich op het zeilen van jachten, zeilplan en navigatie, veiligheid, weer en hydraulica. Studenten leren over de systemen van een jacht en hoe deze te onderhouden. Studenten worden opgeleid tot professionele jachtbemanningsleden. Als je klaar bent met de zeilschool opleiding, studeer je af als een jacht bemanningslid.

Waarom naar een zeilschool gaan?

Als je van zeilen houdt en van het idee om op zee te werken, dan is de zeilschool iets voor jou. De zeilschool is een unieke kans om een baan als professioneel zeiler te krijgen zonder enige zeilervaring. Studenten die afstuderen aan de zeilschool zijn zelfvoorzienende, zelfverzekerde zeilers die de vaardigheden en ervaring hebben om op elk schip te werken. Ze zijn uitgerust om met elke situatie om te gaan, inclusief noodgevallen op zee. Zeilschool is een geweldige manier om de juiste baan voor je te vinden, of dat nu aan boord van een jacht is, als matroos op een cruiseschip, of zelfs als ingenieur op een vrachtschip.

Het leerplan van de zeilschool

Zeilschool Zeeland is een Nederlands geaccrediteerde zeilschool. Het curriculum volgt de opleidingsnormen en eisen die door de Nederlandse Autoriteit voor Hoger Onderwijs en Onderzoek (KNAG) zijn vastgesteld. Het curriculum is ontwikkeld door een internationaal panel van zeilexperts en goedgekeurd door het instituut. Bij Zeilschool Zeeland worden studenten opgeleid tot jachtbemanningslid. Na een tweejarige opleiding zijn studenten afgestudeerd als jachtbemanningslid en klaar voor een baan op zee.

Hoe schrijf je je in voor een zeilschool?

Iedereen kan zich aanmelden voor een zeilschool. Je hoeft geen zeilervaring te hebben of over een zeildiploma te beschikken. Je kunt je aanmelden voor het zeilschoolprogramma bij Zeilschool Zeeland in Zeeland. Meer informatie en aanmelden vind je op https://www.zeelandsailing.nl/students/. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je elke dag een e-mail met alle zeilschoolinformatie.

Conclusie

De zeilschool is een intensieve en uitdagende ervaring, maar het is ook ongelooflijk lonend. Afgestudeerden van het zeilschoolprogramma vinden werk als professionele zeilers, op enkele van ‘s werelds beroemdste jachten en luxe cruiseschepen. Ze reizen de wereld rond en ervaren het leven als een professionele zeevaarder. Het is een opwindende en lonende carrière die je vandaag nog kunt beginnen!